Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prekrasna ukazka rozhodovani mistnich problemu ministerstvem, ze sidlem v Praze. Tak jsme nauceni resit problemy v CR, pane Daniele Pawliku. Je to v dusledku nasich mozku, ktere jeste ziji v te dobe pred 33 lety. I vy jste vychovan v duchu socialismu, kdy, Strana a Vlada, rozhodovaly o vsem. Proto o tom takhle pisete. (prosim, neni to kritika proti vam)

Je vsak take pravdou to rozhodovani o kazdem problemu je podlozeno i penezi, ktere jsou v drzeni na krajskem urade nebo dokonce na ministerstvu. Takova organizace jeste zustala, kdy mistni nemohou resit takovy problem z duvodu financi.

Ma znalost podobnych sluzeb mi dava i odpoved na vase dilema. Protoze je to ze zahranici, nebudu podryvat statni zastupitelstvo.

0 0
možnosti

Neznám místní poměry, ale tvrdit, "

že kraj zcela ignoruje ustanovení školského zákona a také vlastní plán dopravní obslužnosti" mi přijde poněkud nadnesené. JAko když někomu podsouváme hned ty nejhorší úmysly. Audiatur et altera pars, nechť je slyšena i druhá strana.

0 0
možnosti

Pravdou je, že třeba v Rakousku se o dopravu školáků starají. Měla by to být priorita i našich zastupitelů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 634x
Zajímá mne historie regionu, domácí i zahraniční turistika, zajímavá místa jako jsou hrady, zámky, rozhledny, jeskyně, vyhlídky, skalní města a nevšední zákoutí.

Seznam rubrik